Rejser

Jeg elsker å reise og har besøkt flere kontinenter i løpet av livet mitt.

Costa Rica
Jeg tilbrakte 5 uker i Costa Rica hvor jeg bodde i San Jose og hadde det som utgangspunkt. Gå ut på guidede turer i regnskogen, taubanen, snorkle, besøkte fantastiske fossefall og tro det var flott å svømme i det kalde vannet i fossen.

Sov på et hotell ved foten av den aktive vulkanen Arenal og å sitte om kvelden med en kald øl i hånden og pass på at vulkanens brann var magisk og litt spennende.

Var en uke i den fabelaktige landsbyen Montezuma, som var en oase av metallhus, miles av strender der det ikke var noen eneste magi.

Brasil
Oppholdt seg i 4 måneder i Ponta Negra i Nord-Brasil og der besøkte jeg fantastiske små pitoresque fiskebyer og må si at folkene der var helt utrolig vennlige og invitert til å bli med mennene i dagens fangst, utrolig enkelt.

Var en uke i Pipa, en så liten by hvor du brukte mange kvelder i hengekøya med en kald øl i hånden. Jeg har nok aldri vært så avslappet, et must i livet mitt.

Rio
Selvfølgelig måtte du besøke karnevalet i Rio. Den store karneval var fantastisk, men det som var best var folks karnevaler i forskjellige distrikter. Anbefaler sterkt at du tar med en lokal (brasiliansk) person når det absolutt ikke var trygt og hendelser skjedde flere ganger.

Ser på fotball var et must fordi jeg var en aktiv spiller. Denne erfaringen gjør sannsynligvis alle fotballreise jeg har vært på, selv om fotball ikke var egentlig den primære på denne turen. Atmosfæren, publikums glede og disse utrolig dyktige fobula-spillerne må kun oppleves

Thailand
Har vært i Thailand mange ganger, men hvis jeg anbefaler et sted, er det Koh Lanta hvis du ikke er æret etter en fest.
Fantastisk avslappende og utrolig rent strender.Maten var fantastisk og lengter etter det igjen.

Koh Lanta

Da har jeg besøkt Italia mange ganger fordi min søster bor der, ferier i Spania mange ganger og også Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura.
Reise har også vært i Kroatia, Tyrkia, Hellas, Malta, Frankrike, Tyskland, Belgia, Luxembourg, Nederland, Finland, Sverige, Danmark, England, Slovenia, Bosnia, etc. Har sikkert savnet noe. Det slo meg nå at det har vært mange reisende .