Interiør

Å ha en fin tid hjemme
Hva gjør hjem til et hjem? Eller, med andre ord når det blir et hjem i et hjem? Alle aktører i boligbransjen bør vurdere og fokusere på sitt arbeid. Likevel er hjemmefølelsen noe som er overraskende lite sagt.
Eksperter på feltet har samlet sine egne tanker om hjemmeføler – nå og i fremtiden.

  1. Personlig hjem gir trivsel
    Våre hjem har gått fra å være praktiske til å uttrykke vår personlighet. Vi skaper hjem følelse ved å være personlig. En personlig utformet innkvartering gjør oss til å føle seg bedre.
  2. Kjøkkenet skaper hjem følelse
    Kjøkkenet er et sted for sosialisering, samtaler, konflikter, arbeid … og selvfølgelig matlaging. Det er på kjøkkenet vi liker og skaper hjertet av hjemmet. Den åpne planløsningen er ingen fly og fine tepper skaper harmoni og hjemmefølelse

Belysning i soverommet

Er det viktigste for deg å heve mytefaktoren i soverommet så fokus på å ha flere forskjellige lyskilder som du sprer ut i soverommet. Lys opp vinduskarmen og legg lyskilder i noen av hjørnene på soverommet.

Spotlight øker også mytfaktoren betydelig. En annen fordel ved veggmonterte leselamper er at du kan skjule lange og stygge ledninger i veggene. Er du to og har en veggmontert leselampe, er det sjelden konflikter. Når man ønsker å sove, kan de slå av leselyset, og den som vil avslutte kapittelet i det spennende dekk, kan ikke fortsette å surfe.

Kan ikke være for mye lys
En tommelfingerregel er å ha for mye lyskilder enn for få. Hvis du har for få lyskilder, ser den svak og stram ut. En gulvlampe eller stativlampe i et av hjørnene på rommet gir et koselig inntrykk og er en fin touch som, som å åpne hele soverommet. Prøv å se selv.

Louis Poulsen
Min absolutte favoritt i å dekorere med stilig belysning er den danske designeren Louis Poulsen som med sin PH-lampe har blitt kjent over hele verden.

Louis Paulsen Snowball som du finner på Lampan.no