Contains affiliate links


Knit here - Skirt here - Bag here - Boots here


Man kan få mye fint under 500kr, hæ? Jeg elsker vesken og har allerede klikket den hjem. Perfekt for å sprite opp høstantrekk! Bootsene sikler jeg på, men sitter fortsatt litt på gjerdet.. Har allerede klikket hjem to par svarte pumps, men de er jo riktignok åpne. Disse er mer praktiske når det blir kaldt. Og nå har jo Nelly 20% på de med koden FILTER, altså koster de bare 399kr.. Må sette meg i tenkeboksen merker jeg.

Ser du noe du liker?

// You can get so many great pieces at under 100$, huh? I just love the bag from Mango and have already clicked it home. It'll perfectly accompany any fall outfit! I'm still drooling over the boots, but I just don't know.. I've already bought two pair of black pumps, but on the other side they are open and will be very unpractical when the temperature drops. So the boots will be more used I think. First world problems!

Do you see anything you like?​Xoxo

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

contains sponsored items

Little preview of my new Flattered loafers in this season's hottest color - get them HERE

Høst betyr blant annet varme farger, gulltoner i både natur og garderobe, rutete plagg og trenchcoat. Rødt er the color denne sesongen og jeg har sikret meg et par loafers i skinn fra Flattered. Er de ikke kule? Jeg har veldig stramme sener i benen så det er veldig vanskelig for meg å finne sko som er behagelige og som ikke gir meg gnagsår, men dette er et av merkene jeg sverger til når det kommer til komfort. Jeg har nå fire par og har ikke tenkt til å gi meg med det. Tror faktisk det har blitt en av mine desiderte favoritt skomerker. Så hvis du er en av de som har sett Flattered sko rundt omkring og har tenkt at de kunne vært noe for deg anbefaler jeg å gå til innkjøp av et par. Du kommer ikke til å angre, de er en investering for livet. Modellen jeg har på meg over finnes i farger (inkludert sølv!) og kan kjøpes HER.

Høst betyr også at det er tid for kakao med marshmallows og chai latte, noe jeg har drukket mye de siste dagene ettersom jeg har ligget rett ut i sengen, syk. Jeg har også fått sett en del filmer og serier så det hele har ikke vært bortkastet.. Oh, også har vi fått noen veldig gode nyheter som jeg gleder meg til å dele med dere! Stay tuned.​Xoxo

Likes

Comments

invitert

På torsdag var jeg på middag med sveitsisk klokkemerke Tag Heuer i regi av Creative Mill. Fy søren de klokkene er så fine! Det var veldig fristende å snike seg ut bakveien med en "Link" rundt vristen, men jeg får vel bare spare og ønske. Middagen i seg selv var helt fantastisk. Nydelig sjømat fra Cru stod på bordet og vi badet i Riesling og Chablis. I forkant av middagen fikk vi selvsagt styling og sminke fra henholdsvis Hairport og Glo Norway. En herlig kveld med andre ord! Jeg har falt pladask for Tag Heuer så nå gjenstår det bare å velge min favoritt og begynne å spare.​Xoxo

Likes

Comments