Haha har dere noensinne sett en søtere og mer motiverende reklame?? I think not. Og budskapet er så bra! Aldri la noen fortelle deg hva du kan og ikke kan gjøre. Du kan oppnå hva enn du drømmer om - så lenge du tror og jobber hardt nok. Må innrømme at jeg felte en liten tåre på slutten av videoen. SE DEN OG BLI MOTIVERT! Eventuelt bare få en skikkelig sommerfølelse. Husk å skru opp lyden for å nyte sangen og hør spesielt godt etter på 0:31. Det er så morsomt og søtt!

Personlig har jeg aldri prøvd VR-briller slik som disse Gear VR fra Samsung, men jeg er nødt til å skaffe meg et par og prøve! Jeg elsker jo alt Samsung. Faktisk er den mobilen jeg har fra Samsung den eneste som jeg ikke har klart å kverke i løpet av 4 måneder.. Go Samsung!


#dowhatyoucan't
​Xoxo

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Contains affiliate links


Shorts - here

Bathing suit - here

Sandals - here


Sommerferien er her hvert øyeblikk (bare to dager igjen!) og i den forbindelse har jeg innsett at det er en del ting jeg mangler. Spesielt en ny badedrakt. Hvorfor har jeg ikke tenkt på det før? Jo fordi har tenkt at sommeren var langt frem i tid, jeg har goood tid på meg til å finne nytt badetøy. Noe jeg tenker hvert år. Og hvert år blir jeg like overrasket over hvor fort sommeren plutselig kom. Hvorfor kan jeg aldri lære... Heldigvis har jeg jo noen klassikere i garderoben som jeg aldri blir lei, men det er jo moro å kunne handle litt nytt, fresht sommertøy før alt er utplukket i butikkene. Ovenfor har jeg funnet en utrolig lekker hvit badedrakt fra Nelly som jeg tror vil se veldig lekker ut til solbrun hud. Kast over en shorts og tre inn i noen kule sandaler og du er klar for en dag hvor enn det måtte være.


Summer vacation is almost upon us (only two days to go!) and I have come to realize that there are a few things I'm still missing from my summer wardrobe. Like a new bathing suit. Why haven't I thought about that before? I tell ya, because I was thinking that summer is way ahead in the future and I have plenty of time to find new bathing suits. Which is my general thought every spring/summer. And every year I'm just as shocked about how quickly summer happened upon us. When will I ever learn.. Luckily I have a few favorites in my closet which I never get tired of, but it's always fun to buy new, fresh summer items before everything is plucked from the stores. Above I've linked to this gorgeous white bathing suit which I think will look so good with a tan. Throw on a pair of shorts and sleek sandals and you're good to go!​Xoxo

Likes

Comments


Det er en del nye ting jeg har lyst på nå som sommerferien nærmer seg, men jeg prøver å kutte ned på shoppingen ettersom jeg heller vil bruke penger på god mat og opplevelser i sommer. Det tvinger meg også til å være kreativ med de klærne jeg har, noe som er veldig gøy. Det eneste nye plagget jeg har kjøpt til sommerferien er en svart denimshorts fra H&M. Selv om det er den del ting jeg har lyst på så jeg har jeg liksom ikke det "suget" lenger. Hvis jeg dog skulle kjøpt én ting til ville det vært disse sandalene.


I'm lusting over a lot of new items right now with summer vacation approaching, but I'm trying to cut down on my shopping and rather spend money on great food and experiences this summer. Which also forces me to be more creative with the stuff I already have and that's awesome. The only new item I've gotten for my summer wardrobe is a black denim shorts from H&M. Yeah, there's a lot of stuff I'd like to own, but I just don't have the same "hunger" for it anymore. If I were to buy one more thing though, it would be the beauties above.​Xoxo

Likes

Comments


Corte Due ring - here

Simeri Croce ring - here

Earrings - hereJeg er forelsket!! Hvor nydelige er ikke disse smykkene fra danske Sif Jakobs Jewellery? Jeg har vært kjempestor fan av merket i lang tid og har fått et par Sif Jakobs ringer fra Christian som jeg bruker hver eneste dag. At jeg derfor har vært så heldig at jeg nå arbeider sammen med Sif Jakobs er helt vanvittig kult for meg! De tre smykkene jeg valgte ut har alle hvite zirkoner og står i stil med de smykkene jeg allerede har. Jeg synes de er så delikate og elegante. Ikke for prangende, men likevel unike og iøynefallende. Jeg føler meg så fin og voksen når jeg har de på! Åh jeg er er så glad!!


I'm in love!! How beautiful are these pieces of jewellery from Danish Sif Jakobs Jewellery? I've been a BIG fan of the brand for a long time and have a couple of Sif Jakobs rings that I've gotten from Christian - I use them everyday. And now that I am working with Sif Jakobs is insanely cool!! The above pieces all have white zircones and matches the pieces I already have. They are so delicate and elegant. Not too flashy, yet unique and eye-catching. I feel so elegant and grown up wearing them! Oh I can't tell you how happy I am!!​Xoxo

Likes

Comments