sponsored


Og like "groundbreaking" som floral for spring er den kommentaren haha. Så klisje, men jeg elsker det. Nesten like mye som jeg elsker de nye bootsene mine fra Public Desire! Som mamma påpekte blir de litt annerledes og mye kulere enn mange andre blomstrete boots pga den svarte bakgrunnen. Jeg er så enig. Det svarte bakteppet blir en vakker kontrast til de lyse blomstene. Kjøp de HER!

________________

And just as groundbreaking as floral for spring is that exact comment haha. Such a cliché, but I love it. Almost as much as I love these new boots from Public Desire! As my mom pointed out, the black backdrop makes them different from and so much cooler than other floral boots. I couldn't agree more. The black backdrop makes a beautiful contrast to the light flowers. Get them HERE!​Xoxo

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments


Er det noe jeg elsker så er det å bo på hotell. Derfor har jeg prøvd å gjenskape en hotell følelse på soverommet i den nye leiligheten. Lyst sengetøy, doble gardiner, en liten loungeplass (stolen er forresten vintage fra Slettvoll), sengeteppe.. Jeg mangler bare sjokoladen på puten! Eller det er egentlig ikke sant. Jeg mangler fortsatt et nattbord. Og i helgen kjøpte jeg et par stooore hotellputer fra Lexington som jeg mangler å få brakt opp hit ettersom de ligger hjemme i Son. Men så snart de er på plass og jeg får ut fingeren og bestiller et nattbord jeg har sett på fra Zara - DA er alt på plass. I hvertfall på soverommet. Puh.. Men jeg føler det i det minste allerede som om jeg er på hotell når jeg er på soverommet og det er en så deilig og avslappende følelse.

Jeg har enda ikke fått vist dere entréen eller spiseplassen og det er så dårlig av meg! For jeg gleder meg jo som et lite barn til å vise dere. Men foreløpig har jeg bare ikke fått tid. Det har som regel begynt å bli mørkt ute når jeg har vært hjemme fra jobb, MEN nå har vi jo en time ekstra så nå blir det andre boller.

_____________________

If there's one thing I love it's staying at a hotel. Which is why I've tried to recreate that hotel feeling in my bedroom. Light bedding, double curtains, small lounge area, bedspread.. The only thing that's missing is the chocolate on the pillow! Or wait, that's not true. I'm stilling missing a bedside table. And this weekend I bought a pair of biiiig hotel pillows from Lexington but I still have to get them up here seeing as they're at my parents' place right now. But as soon as they're here and I finally order that bedside table from Zara that I've been drooling over - THEN everything is at place. At least bedroom vice. Puh... But at least I'm already feeling like I'm at a hotel when I'm in my bedroom and it's such a great and relaxing feeling.

I've not yet showed you guys the entré or dining area which is so disappointing! Because I actually can't wait to show you. It's just that when I've gotten home from work it has already started to get dark outside. But now that we have one extra hour at night I can finally get around to taking some shots.


​Xoxo

Likes

Comments

sponsored


HVOR KULE er ikke disse furry sandalene fra Public Desire?? Jeg gleder meg sånn til å bruke de når det blir litt varmere ute, men foreløpig holder jeg meg til å bruke de innendørs. For disse skattene må man jo bare bruke så ofte man kan! Jeg elsker fargene, og de er så komfortable. New faves! Du finner de HER (Psst! De er enda finere i virkeligheten!)

___________________

HOW AWESOME are these furry slides from Public Desire?? I can't wait to wear them outside when the temperature rises, but for now I'll just have to keep wearing them inside. Pretty babies like these are to be worn as often as you can! I loove the colors, and they're super comfy. New faves, for sure! Get them HERE (Psst! They're even cooler in real life!)


​Xoxo

Likes

Comments