sponsored


Og like "groundbreaking" som floral for spring er den kommentaren haha. Så klisje, men jeg elsker det. Nesten like mye som jeg elsker de nye bootsene mine fra Public Desire! Som mamma påpekte blir de litt annerledes og mye kulere enn mange andre blomstrete boots pga den svarte bakgrunnen. Jeg er så enig. Det svarte bakteppet blir en vakker kontrast til de lyse blomstene. Kjøp de HER!

________________

And just as groundbreaking as floral for spring is that exact comment haha. Such a cliché, but I love it. Almost as much as I love these new boots from Public Desire! As my mom pointed out, the black backdrop makes them different from and so much cooler than other floral boots. I couldn't agree more. The black backdrop makes a beautiful contrast to the light flowers. Get them HERE!


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments


Er det noe jeg elsker så er det å bo på hotell. Derfor har jeg prøvd å gjenskape en hotell følelse på soverommet i den nye leiligheten. Lyst sengetøy, doble gardiner, en liten loungeplass (stolen er forresten vintage fra Slettvoll), sengeteppe.. Jeg mangler bare sjokoladen på puten! Eller det er egentlig ikke sant. Jeg mangler fortsatt et nattbord. Og i helgen kjøpte jeg et par stooore hotellputer fra Lexington som jeg mangler å få brakt opp hit ettersom de ligger hjemme i Son. Men så snart de er på plass og jeg får ut fingeren og bestiller et nattbord jeg har sett på fra Zara - DA er alt på plass. I hvertfall på soverommet. Puh.. Men jeg føler det i det minste allerede som om jeg er på hotell når jeg er på soverommet og det er en så deilig og avslappende følelse.

Jeg har enda ikke fått vist dere entréen eller spiseplassen og det er så dårlig av meg! For jeg gleder meg jo som et lite barn til å vise dere. Men foreløpig har jeg bare ikke fått tid. Det har som regel begynt å bli mørkt ute når jeg har vært hjemme fra jobb, MEN nå har vi jo en time ekstra så nå blir det andre boller.

_____________________

If there's one thing I love it's staying at a hotel. Which is why I've tried to recreate that hotel feeling in my bedroom. Light bedding, double curtains, small lounge area, bedspread.. The only thing that's missing is the chocolate on the pillow! Or wait, that's not true. I'm stilling missing a bedside table. And this weekend I bought a pair of biiiig hotel pillows from Lexington but I still have to get them up here seeing as they're at my parents' place right now. But as soon as they're here and I finally order that bedside table from Zara that I've been drooling over - THEN everything is at place. At least bedroom vice. Puh... But at least I'm already feeling like I'm at a hotel when I'm in my bedroom and it's such a great and relaxing feeling.

I've not yet showed you guys the entré or dining area which is so disappointing! Because I actually can't wait to show you. It's just that when I've gotten home from work it has already started to get dark outside. But now that we have one extra hour at night I can finally get around to taking some shots.

Likes

Comments

sponsored


HVOR KULE er ikke disse furry sandalene fra Public Desire?? Jeg gleder meg sånn til å bruke de når det blir litt varmere ute, men foreløpig holder jeg meg til å bruke de innendørs. For disse skattene må man jo bare bruke så ofte man kan! Jeg elsker fargene, og de er så komfortable. New faves! Du finner de HER (Psst! De er enda finere i virkeligheten!)

___________________

HOW AWESOME are these furry slides from Public Desire?? I can't wait to wear them outside when the temperature rises, but for now I'll just have to keep wearing them inside. Pretty babies like these are to be worn as often as you can! I loove the colors, and they're super comfy. New faves, for sure! Get them HERE (Psst! They're even cooler in real life!)

Likes

Comments

T-shirt here - Jeans here - Corset here - Shoes here


Jeg er helt forelsket i korsett trenden og ser for meg at jeg vil style korsettet på en casual måte. Samtidig er jeg helt hodestups forelsket i disse skoene med litt bling. Need! Et par hvite sneakers hadde heller ikke vært helt feil til resten av antrekket. Eller en grå collegegenser i stedet for den hvite t-shirten. Eller hva med å like så godt bytte ut hele antrekket med en blomstrete lang sommerkjole? Så mange muligheter!

__________________

I have a huge crush on the corset trend and keep picturing this corset casually styled. At the same time I really love these shoes with a lil' bling. Need! A pair of white sneakers wouldn't be so bad with the rest of the outfit either. Or perhaps a grey sweatshirt instead of the white tee. Or how about a long floral summer dress? So many options!

Likes

Comments

sponsored

De fleste kvinner gjør en viss innsats for å holde huden ung, sprek og fri for rynker. Skjønnhetsidealene stalkes på Instagram og de nyeste (og gjerne dyreste) kremene, serumene og oljene prøves i hytt og pine. Det er ikke meg. Jeg har vært velsignet med feilfri hud hele livet og kan omtrent telle alle kvisene jeg har hatt på én hånd. Jeg har sjeldent brukt renseprodukter og heller vasket ansiktet med en våt klut morgen og kveld. Jeg har riktignok alltid brukt en eller ansiktskrem, men det er den eneste "fliden" jeg har gjort meg i forhold til hudpleie. Og jeg er så takknemlig for at jeg ikke har hatt behov for masse kremer og slikt. Det er dog ikke sagt at huden min alltid kommer til å være sånn og jeg er derfor så glad for at jeg har blitt introdusert for det sveitsiske hudpleiemerket Declaré slik at jeg kan være proaktiv.

Most women make a certain effort to keep the skin healthy, young and free of wrinkles. The beauty idols are stalked intensively on Instagram and the newest (and often most expensive) creams, serums and oils are tested frequently. That's just not me. I've been blessed with flawless skin my whole life and I can count on one hand all the pimples I've ever had. And I'm so grateful. That's not to say my skin will always be like this and I'm therefore extremely happy that I've been introduced to the Swiss skincare brand Declaré so that I can be proactive.

Declaré er et merke jeg sverger til og anbefaler til alle jeg kjenner. Merket er spesielt utviklet for sensitiv hud (noe kanskje alle i Norge har til en viss grad?) og skal på denne måten lindre irritert hud. Jeg stresser mye i hverdagen, noe som av og til kan ha utslag på huden min og det er derfor SÅ viktig at jeg bruker produkter som er rettet mot å roe ned og beskytte huden min mot stress.

Declaré is a brand I swear by and recommend to all my friends. The brand is specifically developed for sensitive skin and the products are intended to reduce the skin's irritability. I stress a lot in my everyday life and this will sometimes show on my skin and it's therefore really important that I use products aimed at calming and protecting my skin against stress.

Jeg har brukt den hvite dagkremen hver dag i ett år nå og kan ikke tenke meg å bytte til noen annen. Nå har jeg også fått lov til å prøve et serum (med såå lekker gulltopp) som jeg legger under min vanlige dagkrem. Det er et veldig lett serum som skal bevare hudens ungdommelige glød og som dufter fantastisk. Det gjør forøvrig alle produktene. Jeg får rett og slett en ordentlig luksusfølelse når jeg bruker produktene og gleder meg til å påføre de, spesielt på kvelden. Det gir en deilig og beroligende avslutning på dagen og jeg føler meg skikkelig fresh når jeg går i seng.

Produktene med rosa topp er til kroppen, men jeg har ikke fått prøvd de så mye enda. Jeg har rukket å prøve kroppskremen og er så langt veldig fornøyd. Den dufter fantastisk og trekker seg fort inn i huden. Oljen har jeg ikke rukket å prøve enda, men vender tilbake med en oppdatering!

I've been using the white day cream every day for the previous year and I can't imagine trying anything else right now. I have recently started using the serum (with the gorgeous golden top) which I apply under my day cream. It's a really light serum which aims at keeping the youthful glow and it smells amazing. All of the products smell amazing by the way. I get this amazing, relaxing sense of luxury when I use these products and I can't wait to apply them, especially in the evening. It's such a calming and amazing way to end the day and feel so fresh when jumping into bed.

The products with the pink tops are body products, but I haven't been able to test them that much yet. I've tested the body cream and so far I'm really happy. It smells amazing and is absorbed quickly. I haven't tried the oil yet so I'll get back to you guys with an update soon!PSST!

Produktene kan kjøpes hos blant annet Fredrik & Louisa.Likes

Comments

Jeans here - Blazer here - Pumps here - Top here


Nå har jeg vist dere disse pumpsene fra Zara allerede to ganger på en ukes tid, jeg tror kanskje det er på tide at jeg kjøper de eller hva? Og denne satengblazeren, hallo! Den er så lekker og vil passe perfekt til et ellers casual antrekk. Must have!

_________________

I've now showed you guys these pumps from Zara two times in one week and I'm starting to think I have to get them, don't you agree? And how about this satin blazer, hello! It's gorgeous and makes a perfect addition to an otherwise casual outfit.

Likes

Comments

Sweatshirt Rust and May here (sponsored)


Mottok denne digge sweatshirten i posten for ikke så lenge siden og har omtrent flyttet inn i den. Det er så deilig å komme hjem fra jobb, sette opp håret og hoppe rett i denne. Foran er den plain, men ryggen skiller seg virkelig ut. Jeg har allerede sikkert 5 grå sweatshirts så det er gøy med en som er litt annerledes. Fordi let's be honest, man kan aldri få nok sweatshirts ikke sant?

____________________

Received this comfy sweatshirt not too long ago and I've already moved into it. I love getting home from work, putting my hair up and pulling this on. In the front it's plain grey but the back really stands out. I already have like 5 sweatshirts but it's so much fun to have one that's different from the rest. Because let's be honest, you can never have enough sweatshirts, right?

Likes

Comments

sponsored

DENIM JACKET

SEASON IS ON!

Denim jacket Basic Apparel here (sponsored) - Scrunchie Sissel Edelbo here


Solen har tittet frem nesten hver dag i det siste og like ofte har jeg brukt min nye olajakke fra Basic Apparel. Er den ikke kul? Akkurat passe oversized og retro, just the way I like it.. Og hva med hårstrikken? Den er fra det danse merket Sissel Edelbo som lager alle sine produkter fra gamle indiske sarier. Det vil si at alle items er one of a kind. Kult, hæ? Upcycling is the best kind of cycling!

_____________________

The sun has been up almost every day lately and just as often I've worn my new denim jacket from Basic Apparel. Isn't it cool? A lil' bit oversized and a lil' bit retro, just the way I like it.. And how about this scrunchie? It's from the Danish brand Sissel Edelbo and like all of the brands' items, it's made from old indian sari's. Which means all the items are one of a kind. Cool, huh? Upcycling is the best kind of cycling!

Likes

Comments

sponsored


Er du glad i å skrive lister, fører du dagbok, eller bare elsker du å skrive ting ned på papiret? Og er du glad i minimalistisk, tidløse design? Da kommer du til å elske produktene avbildet ovenfor For noen uker siden fikk jeg tilsendt disse lekre bøkene fra en nettbutikk som jeg er veldig stor fan av; FunLiving.no! Notatboken og dagboken dere ser ovenfor er fra merket Dear Maison og passer perfekt for en listoman som meg selv. Jeg elsker spesielt notatboken som på den ene siden sier "I WILL" og på den andre "I CAN". En skikkelig motivasjonsbok for meg selv!

Du finner den svarte journalen HER og den svart/hvite notatboken HER. Happy shopping!

_____________________

Do you love making lists, do you keep a journal or do you just love writing stuff? Do you love minimal, timeless design? Then you'll love the products pictured above. A couple of weeks ago I received these great products from one of my favorite Norwegian webshops; FunLiving.no! The notebook and journal pictured above are from the brand Dear Maison and are really perfect for a listomaniac like myself. I especially love the notebook that says "I WILL" on one side and "I CAN" on the other. A real motivation book for myself!

You can find the black journal HERE and the black/white notebook HERE. Happy shopping!

Likes

Comments