Sweater // Lexington

Scarf // ARV (sponsored)

Pants // Basic Apparel

Mittens // Tiger of SwedenEt lite bildedryss fra fjellheimen. Jeg fikk virkelig innviet mitt nye Copenhagen skjerf fra ARV og det skuffet virkelig ikke. Så stort, mykt og herlig. Du finner det HER (finnes i mange andre fine farger også!).

Håper dere alle har hatt en herlig romjul, vi ses på nyåret!TRANSLATION:

A lil' collection of pictures from the Norwegian mountains. I really got to wear my new 'Copenhagen' scarf from ARV and it definitely did not disappoint. So chunky, soft and gorgeous. You can find it HERE (also available in lots of other beautiful colors!).

Hope you all have had a perfect Christmas, I'll be seeing you in the new year!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Body from Miss Pap


Treet er pyntet, gavene er pakket inn og middagen er i ovnen. Jeg benytter den lille "pausen" jeg har mellom middagslaging og "Grevinnen og hovmesteren" for å ønske dere en gledelig jul. Litt tidlig, jeg vet, men jeg tviler på at det blir tid til å titte innom her i morgen. Full fres fra morgen til kveld!

Vi snakkes i romjulen!TRANSLATION:

The tree is decorated, the gifts are all wrapped and the dinner is in the oven. I'm taking the little "break" between making dinner and watching "Dinner for One" to wish you all a very merry Christmas. I doubt I'll have time to pop in here tomorrow so I'm saying it now.

We'll talk after Christmas!

Likes

Comments

i samarbeid med Basic Apparel


- G I V E A W A Y -Bak fjerde og siste luke i julekalenderen med Basic Apparel finner dere genseren ´Mille´i fargen gun. Dette har blitt min favorittgenser fra BA. Det er den genseren jeg som oftest kaster på meg hvis jeg er kald ettersom den går til alle antrekk.

For å vinne den gjør du:

1. Gå inn på min Instagram @anna.bjordal og kommenter "SNART JUL!" under dette bildet ☝

2. Følg @basicappareldk på Instagram


Jeg håper dere har satt pris på denne lille gavekalenderen, selv hvis dere ikke vant noe. Jeg har i hvertfall synes det har vært veldig spennende!

Lykke til!


Likes

Comments


Hvor fantastiske er ikke disse smykkene fra A Weathered Penny?? De virkelig oser kvalitet og eleganse ikke sant? Og jeg skal love for at på nært hold er de enda mer fantastiske.

Vil du vite det beste? Til sammen koster dette sette bare 380kr! Øreringene koster 17£ og halskjedet 19£, hvilket betyr at om du bestiller de i to omganger slipper du å betale toll også - yay!

Øreringer HER

Halskjede HER
TRANSLATION:

How great are these jewelry pieces from A Weathered Penny?? They really ooze of quality and elegance, don't they? And I promise they are even more amazing up close.

You wanna know the best part? Together this set is only 36£! The earrings are 17£ and the necklace 19£!

Earrings HERE

Necklace HERE

Likes

Comments

i samarbeid med Morris


Noen ganger kan det skje at man av en eller annen grunn må haste ut de siste dagene før jul for å gjøre noen siste innkjøp. Det er så typisk meg å være ferdig med de fleste julegavene en måned før julaften, men på lille julaften får jeg som regel panikk fordi de er en person jeg har glemt å kjøpe til eller noe har gått i vasken. Flere må vel kjenne seg igjen i det?

Derfor har jeg samlet noen ting, både store og små, som passer for alle damene i ditt liv. Enten det er storesøster, mamma, kjæresten eller ei venninne. Alle tingene har jeg funnet hos min lokale Morris, en butikk som de fleste har i nærheten. Jeg har hele to Morris butikker innen 15 minutters radius og begge har helt super betjening. Denne gangen var jeg hos Morris Ski og de er så hyggelige! Alltid en fryd! Tusen takk for hjelpen :)Jeg må begynne med å vise dere disse supergode tøflene fra Shepherd. Jeg har så lenge jeg kan huske brukt Shepherd tøfler fordi jeg elsker kvaliteten, designen og prisen. Faktisk har jeg ønsket meg et par Shepherd tøfler fra storebroren min i mange år, det har blitt en slags tradisjon om du vil. Du finner de HER.Denne vesken er fra Don Donna og skiller seg tydelig ut fra resten av garderoben min. Ikke bare fordi den er rød, men også på grunn av gulldetaljene. Men jeg elsker den! Jeg må virkelig bli flinkere til å bruke farger og denne passer meg perfekt. Har planlagt å innvie den på nyttårsaften.Jeg ELSKER denne toalettmappen. Den er i ekte skinn, den er rosa, den er romslig - den er perfekt. Spesielt for en skikkelig jente-jente. Hvis du vil gi en litt større gave er det en god idé å kjøpe en fin parfyme, litt sminke eller lignende som du legger oppi mappen før du pakker den inn :) En skikkelig goodie bag!Du kan finne mange av disse produktene på nett HER, men jeg anbefaler sterkt å ta turen til din nærmeste Morris butikk. Den ligger garantert i nærheten (sjekk din nærmeste butikk HER), og jeg garanterer at du får julestemning av den søte betjeningen.


Likes

Comments

collaboration with Markberg


Som mange av dere vet er jeg helt obsessed med det danske accessories merket Markberg og denne julen er jeg så heldig at jeg får lov til å GI BORT denne vanvittig lekre ´Marikka´vesken (du velger selv om du vil ha i plain eller krokoskinn). Jeg har brukt min hver eneste dag siden jeg fikk den. Den rommer absolutt alt jeg trenger, inkludert kamera og ekstra objektiv! Dog er den samtidig petite og ser smashing ut!

Konkurransen foregår på min Instagram og for å vinne gjør du følgende:

1. Følg @markberg_access

2. Følg meg - @anna.bjordal

3. Kommenter "Christmas Joy" under bildet som du finner på min Instagram


Lykke til!TRANSLATION:

You guys know I'm obsessed with Danish accessories brand Markberg and this Christmas I've been so lucky to partner up with them to give ONE OF YOU GUYS this gorgeous ´Marikka´saddle bag (in croc og plain - your choice). It fits everything I need, including my camera and an extra lens. Yet it is petite and looks sharp!

The giveaway is held on my Instagram and here's what you gotta do to win:

1. Follow @markberg_access

2. Follow me - @anna.bjordal

3. Comment "Christmas Joy" underneath the post on my Instagram

*Open for EU


Likes

Comments

1. HERE // 2. HERE // 3. HERE


Åh dere, jeg må bare vise hva jeg sikler over om dagen. Hvor fantastiske er ikke disse lommebøkene/kortholderne fra Saint Laurent? Jeg går oftere ut døra uten veske enn med fordi jeg sjeldent har så mye med. Jeg har som regel bare mobilen i lomma og en liten pung med kortene mine. Jeg bruker derfor kortholdere hyppig og har så lyst på en av disse! Den til høyre er numero uno på ønskelista til jul og jeg har en liten mistanke om at jeg kanskje får den av C. Fun fact: siden jeg har bursdag 10 desember får jeg ofte julegave og bursdagsgave i ett og jeg elsker det!TRANSLATION:

Ok you guys, I just have to show you what I've been drooling over lately. How amazing are these wallets/cardholders from Saint Laurent? I leave the house without a purse more frequently than with a purse because I rarely have a lot to carry. I just put my cellphone and a couple of cards/maybe some cash in my pockets. I therefore use cardholders a lot and desperately need one of these! The one on the right (it's the cheapest one) is numero uno on my Christmas wish list and I have a feeling maybe C will get it for me. Fun fact: I often get my birthday present (my birthday is December 10th) and Christmas present combined and I love it.

Likes

Comments


LAST MONDAY BEFORE CHRISTMAS!


Er dere klare for siste innspurt før jul? Jeg er i hvert fall hjemme fra København og klar for å sette inn høygiret en aller sist gang før jeg tar juleferie på torsdag. Det skal selvsagt også settes av tid til konfektlaging, gavepakking og bygging av pepperkakehus. Jeg må også se en masse julefilmer jeg ikke har rukket å se enda. Høyest på listen er Elf - min absolutte favorittfilm i juletida. Jeg får alltid vanvittig julestemning av den!

Hva gjør dere for å komme i julestemning?TRANSLATION:

Are you ready for this final week before Christmas? I am home from Copenhagen and ready to put in my final effort before taking a well deserved Christmas vacation on Thursday. Of course I'm also going to set aside time for making confectionary, wrapping presents and building a ginger bread house. I also have to watch a whole lot of Christmas movies I haven't gotten around to yet. On top of my list is Elf - my favorite Christmas movie. I always get filled with Christmas spirit after watching it.

What do you do to get into the Christmas spirit?

Likes

Comments

in collaboration with flattered.se


Som del av Flattereds adventskalender har jeg fått lov til å dele en rabattkode med mine awesome følgere. Koden er oneforyou og gir dere 20% ved kjøp av minst 2 par sko. En julegave til mamma og en til deg selv kanskje? Koden er kun gyldig i dag (18/12).TRANSLATION:

As part of Flattered's advent calendar I've been given a discount code to share with my awesome followers. The code is oneforyou and gives you 20% discount if you buy two or more pair of shoes. A pair for mom and a pair for yourself perhaps? The code is only valid today (18/12).

Likes

Comments

i samarbeid med Basic Apparel- G I V E A W A Y -


Titter innom i kveldinga for å tipse dere om at jeg nå lodder ut denne lekre genseren fra Basic Apparel på Instagram @anna.bjordal. Genseren inngår som del nummer 3 av 4 i julekalenderen som jeg og BA har sammen og er helt himmelsk. Jeg falt helt pladask for modellen 'Anna' (selvsagt) og måtte ha den i begge farger.

For å delta gjør du følgende:

1. Gå inn på min Instagram @anna.bjordal og kommenter 🎄 under dette bildet

2. Følg @basicappareldk på Instagram


Lykke til!


Likes

Comments