Det er ikke ofte jeg deler personlige ting og hendelser her inne, men i dag er jeg nødt til å gjøre et unntak. I dag fyller nemlig verdens beste kjæreste 27 år og han fortjener en liten shout-out. En mer tålmodig, morsom, intelligent og sexy mann skal du lete lenge etter.

På sedvanlig vis holder jeg ingenting tilbake når det skal feires, og dagen har derfor gått i ett siden i dag tidlig. Dagen startet med sang og en stor frokost i sengen med nybakt bananbrød (med sjokolade selvsagt), egg og bacon, fruktsalat m.m. Deretter gikk turen til treningssenteret for en kjapp økt etterfulgt av en svømmetur, vannmassasje og utendørs boblebad på Norges flotteste hotell (vi bor i en leilighet tilknyttet Son Spa Hotell). Da vi kom hjem gikk jeg straks i gang med kaken til i kveld. Den består av en sjokoladebunn, yoghurt pannacotta i midten og sjokolademousse rundt. Den er så god!

Senere i kveld har vi bestilt bord på hotellet med familien - det blir så hyggelig!


Håper dere likte dette lille personlige innlegget :)


TRANSLATION:

It's not often I share personal stuff in here, but today I have to make an exception. You see, today the best boyfriend in the world turns 27 years old and he deserves a little shout-out. A more patient, funny, intelligent and sexy man does not exist, I am sure.

When it comes to celebrating people I love I never hold anything back, so as usual this day has been crazy hectic since 8am this morning. It started with a birthday song and a big breakfast in bed with freshly baked banana bread (with chocolate of course), egg and bacon, fruit salad and much more. We then continued the celebration with a quick trip to the gym followed by a swim in the pool, water massage and outdoor jacuzzi at Norway's most beautiful spa hotel. When we got home I immediately started on tonight's cake; chocolate bottom, yoghurt pannacotta in the middle and chocolate mousse on top. It's so good!

Later tonight we have reserved a table at the hotel with the family - it's going to be so cozy!

Hope you guys liked this little personal post! Let me know if you want more of this stuff :)

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

sponset behandling

De av dere som følger meg på Instagram og Snap har helt sikkert allerede blitt skikkelig lei av å se det nye håret mitt, men her får dere det altså igjen! Jeg er helt forelsket i det og vil bare vise det fram til hele verden. Det ser så mye mer sofistikert og voksent ut (kanskje ikke kombinert med en hoodie, men dere vet hva jeg mener), og ikke minst sunt! Jeg er så glad for at jeg turte å klippe av det lange håret og gå tilbake til min normale hårfarge.

Dere har sikkert også fått med dere at jeg har vært hos fantastisk flinke Elisabeth Enger ved Hendrix Hair Frogner og det er altså hun som har fikset meg så fint. Den dama er bare helt RÅ, jeg kan ikke få presisert nok hvor takknemlig jeg er. Hun (og de andre på Hendrix) er vanvittig proffe, erfarne og ikke minst søte. Da jeg forlot salongen følte jeg meg som en skikkelig stjerne etter DEN flotte behandlingen, haha!

Elisabeth har lagt inn over 7 forskjellige farger slik at det er mørkt øverst og lysere nederst. Vi ble også enige om at vi skulle klippe av en god del, samt klippe opp slik at det ble mer volum og liv i håret. Dette merker jeg veldig godt på morgenen når jeg står opp ved at håret ser frisk og spenstig ut uten at jeg har gjort noe med det. En veldig stor forandring fra det lange, tunge håret. ALTSÅ JEG ER BARE SÅ FORNØYD!! Til alle dere som går rundt og vurderer om dere vil klippe håret kort, men ikke er helt sikre - bare gjør det! Jeg angrer i det minste ikke et sekund.


SE FØR OG ETTER BILDER NEDERST I INNLEGGET!Jeg fikk også med tre forskjellige produkter fra merket Miriam Quevedo som jeg så smått har begynt å bruke. De to svarte er shampoo og hårkur som inneholder platinum og diamantstøv som forsterker håret og tilfører håret blant annet volum og en silkeaktig følelse. Jeg har kun brukt de to ganger, men er veldig fornøyd så langt. Den blå er et serum som jeg har i håndkletørret hår og som ikke skal skylles ut. Den skal blant annet gi glans og beskytte håret, samt forhindre frizz. Jeg merket veldig god forskjell når jeg brukte serumet og ikke, spesielt i forhold til Du får kjøpt alt på Hendrix Hair Frogner :)


Jeg har fått veldig mange positive tilbakemeldinger både på sosiale medier og fra venner og familie som lurer på hvor jeg har gjort det osv, så ikke nøl med å ta kontakt med salongen under:


Bestill time HER

Telefon: 22 55 49 08


Likes

Comments

sponset behandling


Hoodie // H&M


Hei hei!

Har dere (som følger meg på Insta) fått nok av det nye håret mitt enda? For det har IKKE jeg! Jeg er helt hodestups forelsket i det og benytter enhver anledning til å vise det frem. Ser det ikke mye mer FASHION og sofistikert ut?

Min store forandring har jeg Hendrix Hair avd Frogner å takke for og jeg angrer ikke et sekund. De folka er UH-MAZING! Et mer utfyllende innlegg om hva som har blitt gjort, hvem som har farget og klippet meg osv kommer i morgen - følg med!!


Hva synes du om håret?
TRANSLATION:


Hi guys!

Do you love my new hair just as much as I do?? I am so so in love with it and show it off at every occasion! Doesn't it look much more FASHION and sophisticated??

I owe my big change to Hendrix Hair in Oslo/Frogner and I don't regret it one second. Them hairdressers are UH-MAZINGGG! A more detailed blogpost will be up tomorrow in Norwegian seeing that the salon is based in Norway. Please let me know if you want more information in English about who did my hair, what was done etc and I will happily provide it for you!

What do you think of my new hair?


Likes

Comments

contains sponsored products


Coat // Neon Rose (SIMILAR HERE) (sponsored)

Blouse // Neon Rose (HERE) (sponsored)

Silk pants // H&M

Shoes // Sapatos


Neon Rose er et britisk klesmerke som jeg har blitt ekstremt glad i og som jeg garantert kommer til å bruke mye i hele høst og vinter. Merket holder seg oppdatert på alle de nyeste trendene, samtidig som de opprettholder et klassisk uttrykk. Klærne holder en fantastisk god kvalitet og alt jeg har mottatt imponerer stort både når det kommer til snitt, materialer og passform. Ovenfor har jeg på meg "Fluted Sleeve Top" som jeg er helt forelsket i. Elsker de løse ermene. Kåpen er dessverre utsolgt ettersom jeg fikk den for noen måneder siden, men de har en lignende i grå HER. Kåpen er virkelig mitt favoritt plagg fra kolleksjonen, den ser ut og føles som den koster 20.000kr, kvaliteten er fantastisk. Ordentlig tungt materiale som faller vanvittig fint.

Under kan du se noen flere av mine favoritter fra Neon Rose.

PS. Jeg anbefaler å gå opp en størrelse både i overdeler og underdeler.TRANSLATION:

Neon Rose is a British brand I've grown tremendously fond of and which I'll guaranteed will be using a lot this fall/winter. The brand stays up to date on all the newest trends, yet while keeping true to their classic appearance. The clothing comes in a fantastic quality and everything I've received has really impressed me when it comes to the cuts, materials and fit. Above I'm wearing "Fluted Sleeve Top" which I totally love, especially the loose sleeves. The coat is sadly out of stock seeing as I got it a couple of months ago, but they have a similar in grey HERE. This coat is really my favorite from the collection, it both feels and looks like a million dollars, the quality is amazing. The material is heavy and falls incredibly nice.

Below you can see some of my other favorites from Neon Rose.

PS. I recommend going one size up in both tops and bottoms.


Likes

Comments

contains sponsored products


Leather Pants // Neon Rose (HERE) (sponsored)

Boots // Acne Studios

Blazer // By Malene Birger


Titter bare innom for å vise dere dette antrekket jeg hadde på meg på fredag. Jeg tok utgangspunkt i disse kickflares i skinn som jeg fikk tilsendt fra Neon Rose forrige uke.

I dag er antrekket noe mer casual ettersom dagen tilbringes på Pinterest og med en god kopp kaffe i hånden. Jeg tråler Pinterest for inspirasjon til hårfarge og klipp ettersom jeg i morgen tar turen innom Hendrix Hair på Frogner for en liten (stor) forandring! Jeg kommer til å gå for en mørkere farge ettersom håret mitt blir en god del mørkere på vinteren og jeg vil gjerne komme etterveksten i forkjøpet. Jeg er så utrolig spent og gleder meg til å se resultatet!

FØLG MEG GJENNOM OSLOS GATER OG PÅ HENDRIX HAIR I MORGEN PÅ SNAPCHAT (ANNABJORDAL) ELLER INSTAGRAM STORIES (ANNA.BJORDAL)!!

PS. Jeg setter alltid stor pris på videoer og bilder tilbake fra dere! Vi ses!TRANSLATION:

Just popping by to show you guys this outfit I wore on Friday. I based the whole outfit on these leather kickflares from Neon Rose.

Today my outfit is somewhat more casual seeing that I'm spending my Sunday on Pinterest searching for inspiration for my new hair color. I'm getting my hair done at Hendrix Hair Frogner tomorrow for a small (big) change and I want to be prepared. I'm going for a darker color as my hair always gets naturally darker in the winter and I want to get ahead of that awful transition between blonde and brunette. I am so excited and I can't wait to see the result!

FOLLOW ME THROUGH THE STREETS OF OSLO AND AT HENDRIX HAIR TOMORROW ON SNAPCHAT (ANNABJORDAL) AND INSTAGRAM STORIES (ANNA.BJORDAL)!!

PS. I always appreciate videos and pictures from you guys so keep sending! See ya!

Likes

Comments


Helgen nærmer seg med stormskritt og i den anledning tenkte jeg å gi dere et lite tips til helgebaksten, nemlig disse fantastiske kanelbollene som er inspirert av Cinnabon. De fleste har vel hørt om de velkjente Cinnabon butikkene som selger så deilige og velduftende kanelboller at det er helt umulig å gå forbi uten å stoppe? Heller enn å bruke vanlig melisglasur slik som de fleste nordmenn er vandt til bruker Cinnabon en kremost topping som de heller over bollene mens de er rykende ferske. Egentlig er det bare en helt vanlig frosting oppskrift slik som man bruker på cupcakes så du kan sikkert bare bruke en slik hvis du har en favoritt. Under finner dere min favoritt og den funket helt perfekt til disse bollene!


DU TRENGER:

113 gram margarin eller smør (smak og behag - påvirker ikke konsistensen)

187 gram melis

70 gram kremost

1/2 - 1 teskje vaniljeessens

en klype salt


Alt blandes sammen i en mikser eller for hånd og helles over bollene mens de er varme. Hold tilbake halvparten av blandingen som du kan ha over bollene etter behov.


PS. Jeg baker ALLTID kanelboller og andre boller i en ildfast form. På denne måten unngår jeg at bollene får en hard skorpe som tørker lett ut. Jeg bruker også alltid EGG i oppskriften!


Likes

Comments

contains sponsored items


Som jeg nevnt så vidt i forrige innlegg har håret mitt fått en anelse annen farge i det siste. Forskjellen er ikke megastor, men for meg gjør den enorm forskjell. Håret mitt har altså blitt en smule mer beige og overgangen mellom bleket og ubleket hår har blitt mer utvasket og jevn. Dette har jeg Björn Axéns Color Treat Blonde Caramel å takke for. Det er en midlertidig fargekur som vaskes ut etter 3-6 vask og er perfekt dersom du vil freshe opp håret, men ikke vil farge det permanent. Kuren har mange virkninger som passer perfekt for deg som striper eller bleker håret. I følge produktbeskrivelsen skal den blant annet dempe stripete effekter, gi håret en sval og nøytral beige tone og jevne ut nyanser. Dessuten gjør den håret mykere, sterkere og mer glansfult. Personlig synes jeg også den demper gulskjæret man ofte får etter bleking. Etter at jeg har hatt i kuren (jeg har nå brukt den to ganger) og stylet håret føler jeg meg så utrolig fresh, som om jeg akkurat har kommet ut fra salongen! Litt luksus i hverdagen med andre ord..

Alt i alt synes jeg det er et flott produkt som gir håret den lille piffen det trenger dersom det hår gått en liten stund siden ditt siste frisørbesøk. Jeg er veldig fornøyd!

Björn Axéns Color Treat Blonde Caramel selges på Vita, utvalgte apotek og på www.bjornaxen.se

Du kan lese mer om produktet HER.


Likes

Comments

contains sponsored items


Coat // Katrin Uri

Jeans // Missguided (sponsored)

Knit // The White Label (HERE) (sponsored)

Shoes // Tiger of Sweden

Clutch // Status Anxiety (HERE) (sponsored)


Rosa er en av de hotteste fargene du kan bruke i høst/vinter og jeg har selvsagt kastet meg på bølgen (jeg elsker rosa!). Rosa kan dog være vanskelig å style uten at antrekket blir sukkersøtt, og jeg deler derfor mitt stylingsforslag ovenfor. Jeg bruker her en kasjmirgenser fra The White Label Project (du finner den HER) som jeg har valgt å style med svart fordi jeg synes det skaper en perfekt balanse mellom tøft og søtt. Jeg har allerede har brukt genseren mye i sommer og høst. Dessverre har jeg vært altfor dårlig til å ta vare på denne lekre genseren, så den har blitt litt nuppete. Dette er helt og holdent min feil, og jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke har tatt bedre vare på den. Det tar jo bare typ to minutter å plukke vekk nuppene?

Anyways.. The White Label er et merke jeg har blitt veldig glad i. Ikke minst fordi de lager fantastiske gensere og skjorter med flatterende snitt, men også fordi de tar sikte på å produsere kvalitetsprodukter uten at det skal koste en hel månedslønn. Jeg er fan!

Akkurat denne rosa genseren fra The White Label er dessverre utsolgt, men de har mange andre fantastiske gensere som jeg gjerne vil slå kloa i. Noen av mine favoritter ser dere nedenfor.


Hva synes du om antrekket? Og har du tenkt til å kaste deg på "rosa trenden"?

PS. Har dere sett at håret mitt har fått en anelse annen farge? Les mer i neste innlegg!


Turtleneck HERE // Grey crewneck HERE // Blue V-neck HERE (ALL KNITS ARE CASHMERE!)...

TRANSLATION:

Pink is one of the hottest trends this fall/winter and I've of course hopped on the trend (I love pink!). Pink can be a little tricky to style without making the outfit too sweet though, which is why I'm sharing one of my styling suggestions above. I'm wearing a cashmere knit from The White Label (HERE) styled with all black because I think it creates a perfect balance between tough and sweet. I've already used this knit a lot on cold summer nights, and not being the best at taking care of my luxe staples it has gotten some "bumps". I have no idea why I don't take better care of my stuff, it only takes like 2 minutes to remove the bumps?

Anyways.. The White Label is a brand I've grown tremendously fond of, not only because of their gorgeous knits and shirts but also because of their honest pricing. They make high quality products that doesn't cost you a month's salary. I'm a big fan!

The particular pink knit I'm wearing above is sadly sold out (of course, everyone is just dying to get one!), but they have lots of other gorgeous knits just waiting for you to check out. See my favorites above.

How do you like my outfit? And are you ready to jump onboard the "pink train"?

PS. Have you noticed a small change in my hair color? Read all about it in my next post!

Likes

Comments

contains sponsored itemsHONEY
HONEY tee // Never Fully Dressed HERE

Bag // Never Fully Dressed HERE

Hoodie and jeans // H&M

Shoes // Forever21Med denne t-skjorten vil jeg gjerne rette fokus mot et veldig viktig tema og en forferdelig sykdom som ligger meg veldig nært og som kan ramme oss ALLE : Alzheimers sykdom.

"Alzheimers sykdom er en gradvis, irreversibel nevrodegenerativ sykdom som blir verre over tid. Nedbrytingen av nerveceller i hjernebarken fører til nedsatte kognitive funksjoner samt endringer i personligheten. Typiske symptomer er nedsatt hukommelse og språkferdigheter, forvirring, irritabilitet og humørsvingninger (Wickens, 2009)" - sitat hentet fra min masteroppgave om tidlig debut Alzheimers sykdom.

I forhold til kreft velger svært få å forske på demens, herunder Alzheimers sykdom, (hele 5:1!) og det trengs mer penger for å kunne finansiere forskning på demens ettersom det er et folkehelseproblem som vil bli stadig mer alvorlig ettersom levealderen øker. Visste du at omtrent 70 000 personer lider av demens i Norge og at dette tallet forventes å stige til nærmere 140 000 innen 2050? Med andre ord vil antallet personer med demens fordobles i løpet av 30-40 år! (Tallene er hentet fra Helse- og omsorgsdepartementet, 2015)

Ved å kjøpe HONEY t-skjorten jeg har på meg ovenfor kan DU bidra til at vi kan forbedre vår forståelse av demens og finne en kur mot Alzheimers sykdom. 5£ av hver solgte t-skjorte går nemlig til forskning på Alzheimers sykdom, til minne om Julie Logan som ble diagnostiser med sykdommen tidlig i 60-årene (såkalt tidlig debut Alzheimers sykdom). Det er så lite som skal til fra oss som enkeltpersoner og jeg håper virkelig du vil hjelpe!

T-skjorten koster kun 316 KR og skal heller ikke betales toll på.


DU FINNER T-SKJORTEN HER!

eller gi et direkte bidrag ved å klikke HER. 
TRANSLATION:

With this t-shirt I'd like to direct attention towards a subject and disease that lies close to my heart and my family, and that may just as well affect any of us: Alzheimer's Disease. It is a disease that need a lot more attention and with the possibility that my little blogpost can make the tiniest little difference I will sure as hell try! So please hang with me here.

"Alzheimer's Disease is a gradual, irreversible neurodegenerative disease that will only get worse over time. The loss of neurons and synapses in the cerebral cortex leads to impaired cognitive functions as well as changes in personality. Typical symptoms include impairment of memory and language, confusion irritability and mood swings (Wickens, 2009)" - quoted from my master's thesis on early onset Alzheimer's Disease.

Compared to cancer very few people choose to research dementia (5:1!) and there is a need for more money to finance dementia research seeing that it is a public health concern that is only going to become more severe as life expectancy increases. In Norway there are about 70 000 people diagnosed with dementia, a number which is expected to rise above 140 000 by 2050. In other words, the number of people diagnosed with dementia will double in about 30-40 years! (Figures derived from Helse- og omsorgsdepartementet, 2015)

Buy purchasing the HONEY tee I'm wearing above, YOU can help to increase our knowledge about dementia and find a cure for Alzheimer's Disease. 5£ from every tee goes to Alzheimer's research in the UK, in memory of Julie Logan who was diagnosed with Alzheimer's Disease in her early sixties (early onset Alzheimer's Disease).

It takes so little from each and every one of us and I truly hope you will help.

The tee is only 29£ and you can


FIND IT HERE.


or make a direct contribution by clicking HERE.


Likes

Comments


Hallo hallo! Titter innom for å tipse dere om disse fantastiske neglene fra Hennes & Mauritz som jeg har fått vanvittig mange henvendelser om. Det er såkalte "press on nails" som har lim på seg slik at de er klare til å klistret på og du slipper styret med lim. Jeg tok dog en smule lim på spesielt tommelen for at de skulle holde seg lenger (hvis ikke faller de av i løpet av en dag ut ifra min erfaring).

Under har jeg funnet noen andre negler jeg synes er fine. Alle er fra H&M og koster kun 69kr. De jeg har på meg ovenfor kommer dessuten i gull også!
 Hi guys! Just popping by to tip you about these awesome press-on nails from Hennes&Mauritz. They already have glue on them so you can forget about the struggle it used to be putting on fake nails back in the day. So smart! I used a tad glue though, because they started falling off after two hours already. I'm apparently very active with my fingers during the day, haha. Above you can see some of my favorite nails. All from H&M. The silver nails I'm wearing above also come in gold! 


Likes

Comments