Det er ikke ofte jeg deler personlige ting og hendelser her inne, men i dag er jeg nødt til å gjøre et unntak. I dag fyller nemlig verdens beste kjæreste 27 år og han fortjener en liten shout-out. En mer tålmodig, morsom, intelligent og sexy mann skal du lete lenge etter.

På sedvanlig vis holder jeg ingenting tilbake når det skal feires, og dagen har derfor gått i ett siden i dag tidlig. Dagen startet med sang og en stor frokost i sengen med nybakt bananbrød (med sjokolade selvsagt), egg og bacon, fruktsalat m.m. Deretter gikk turen til treningssenteret for en kjapp økt etterfulgt av en svømmetur, vannmassasje og utendørs boblebad på Norges flotteste hotell (vi bor i en leilighet tilknyttet Son Spa Hotell). Da vi kom hjem gikk jeg straks i gang med kaken til i kveld. Den består av en sjokoladebunn, yoghurt pannacotta i midten og sjokolademousse rundt. Den er så god!

Senere i kveld har vi bestilt bord på hotellet med familien - det blir så hyggelig!


Håper dere likte dette lille personlige innlegget :)


TRANSLATION:

It's not often I share personal stuff in here, but today I have to make an exception. You see, today the best boyfriend in the world turns 27 years old and he deserves a little shout-out. A more patient, funny, intelligent and sexy man does not exist, I am sure.

When it comes to celebrating people I love I never hold anything back, so as usual this day has been crazy hectic since 8am this morning. It started with a birthday song and a big breakfast in bed with freshly baked banana bread (with chocolate of course), egg and bacon, fruit salad and much more. We then continued the celebration with a quick trip to the gym followed by a swim in the pool, water massage and outdoor jacuzzi at Norway's most beautiful spa hotel. When we got home I immediately started on tonight's cake; chocolate bottom, yoghurt pannacotta in the middle and chocolate mousse on top. It's so good!

Later tonight we have reserved a table at the hotel with the family - it's going to be so cozy!

Hope you guys liked this little personal post! Let me know if you want more of this stuff :)


​Xoxo

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

sponset behandling

De av dere som følger meg på Instagram og Snap har helt sikkert allerede blitt skikkelig lei av å se det nye håret mitt, men her får dere det altså igjen! Jeg er helt forelsket i det og vil bare vise det fram til hele verden. Det ser så mye mer sofistikert og voksent ut (kanskje ikke kombinert med en hoodie, men dere vet hva jeg mener), og ikke minst sunt! Jeg er så glad for at jeg turte å klippe av det lange håret og gå tilbake til min normale hårfarge.

Dere har sikkert også fått med dere at jeg har vært hos fantastisk flinke Elisabeth Enger ved Hendrix Hair Frogner og det er altså hun som har fikset meg så fint. Den dama er bare helt RÅ, jeg kan ikke få presisert nok hvor takknemlig jeg er. Hun (og de andre på Hendrix) er vanvittig proffe, erfarne og ikke minst søte. Da jeg forlot salongen følte jeg meg som en skikkelig stjerne etter DEN flotte behandlingen, haha!

Elisabeth har lagt inn over 7 forskjellige farger slik at det er mørkt øverst og lysere nederst. Vi ble også enige om at vi skulle klippe av en god del, samt klippe opp slik at det ble mer volum og liv i håret. Dette merker jeg veldig godt på morgenen når jeg står opp ved at håret ser frisk og spenstig ut uten at jeg har gjort noe med det. En veldig stor forandring fra det lange, tunge håret. ALTSÅ JEG ER BARE SÅ FORNØYD!! Til alle dere som går rundt og vurderer om dere vil klippe håret kort, men ikke er helt sikre - bare gjør det! Jeg angrer i det minste ikke et sekund.


SE FØR OG ETTER BILDER NEDERST I INNLEGGET!Jeg fikk også med tre forskjellige produkter fra merket Miriam Quevedo som jeg så smått har begynt å bruke. De to svarte er shampoo og hårkur som inneholder platinum og diamantstøv som forsterker håret og tilfører håret blant annet volum og en silkeaktig følelse. Jeg har kun brukt de to ganger, men er veldig fornøyd så langt. Den blå er et serum som jeg har i håndkletørret hår og som ikke skal skylles ut. Den skal blant annet gi glans og beskytte håret, samt forhindre frizz. Jeg merket veldig god forskjell når jeg brukte serumet og ikke, spesielt i forhold til Du får kjøpt alt på Hendrix Hair Frogner :)


Jeg har fått veldig mange positive tilbakemeldinger både på sosiale medier og fra venner og familie som lurer på hvor jeg har gjort det osv, så ikke nøl med å ta kontakt med salongen under:


Bestill time HER

Telefon: 22 55 49 08​Xoxo

Likes

Comments

sponset behandling


Hoodie // H&M


Hei hei!

Har dere (som følger meg på Insta) fått nok av det nye håret mitt enda? For det har IKKE jeg! Jeg er helt hodestups forelsket i det og benytter enhver anledning til å vise det frem. Ser det ikke mye mer FASHION og sofistikert ut?

Min store forandring har jeg Hendrix Hair avd Frogner å takke for og jeg angrer ikke et sekund. De folka er UH-MAZING! Et mer utfyllende innlegg om hva som har blitt gjort, hvem som har farget og klippet meg osv kommer i morgen - følg med!!


Hva synes du om håret?
TRANSLATION:


Hi guys!

Do you love my new hair just as much as I do?? I am so so in love with it and show it off at every occasion! Doesn't it look much more FASHION and sophisticated??

I owe my big change to Hendrix Hair in Oslo/Frogner and I don't regret it one second. Them hairdressers are UH-MAZINGGG! A more detailed blogpost will be up tomorrow in Norwegian seeing that the salon is based in Norway. Please let me know if you want more information in English about who did my hair, what was done etc and I will happily provide it for you!

What do you think of my new hair?​Xoxo

Likes

Comments

contains sponsored products


Coat // Neon Rose (SIMILAR HERE) (sponsored)

Blouse // Neon Rose (HERE) (sponsored)

Silk pants // H&M

Shoes // Sapatos


Neon Rose er et britisk klesmerke som jeg har blitt ekstremt glad i og som jeg garantert kommer til å bruke mye i hele høst og vinter. Merket holder seg oppdatert på alle de nyeste trendene, samtidig som de opprettholder et klassisk uttrykk. Klærne holder en fantastisk god kvalitet og alt jeg har mottatt imponerer stort både når det kommer til snitt, materialer og passform. Ovenfor har jeg på meg "Fluted Sleeve Top" som jeg er helt forelsket i. Elsker de løse ermene. Kåpen er dessverre utsolgt ettersom jeg fikk den for noen måneder siden, men de har en lignende i grå HER. Kåpen er virkelig mitt favoritt plagg fra kolleksjonen, den ser ut og føles som den koster 20.000kr, kvaliteten er fantastisk. Ordentlig tungt materiale som faller vanvittig fint.

Under kan du se noen flere av mine favoritter fra Neon Rose.

PS. Jeg anbefaler å gå opp en størrelse både i overdeler og underdeler.TRANSLATION:

Neon Rose is a British brand I've grown tremendously fond of and which I'll guaranteed will be using a lot this fall/winter. The brand stays up to date on all the newest trends, yet while keeping true to their classic appearance. The clothing comes in a fantastic quality and everything I've received has really impressed me when it comes to the cuts, materials and fit. Above I'm wearing "Fluted Sleeve Top" which I totally love, especially the loose sleeves. The coat is sadly out of stock seeing as I got it a couple of months ago, but they have a similar in grey HERE. This coat is really my favorite from the collection, it both feels and looks like a million dollars, the quality is amazing. The material is heavy and falls incredibly nice.

Below you can see some of my other favorites from Neon Rose.

PS. I recommend going one size up in both tops and bottoms.​Xoxo

Likes

Comments